COCKTAILBAR UTRECHT

Welkom bij JackRabbit, dé cocktailbar in Utrecht waar we met passie, vakmanschap en creativiteit prachtige cocktails shaken, stirren en creëren voor jouw ultieme genot. Gelegen in het hart van Utrecht.

Modern Classics & Jacks Signatures

Of je nu op zoek bent naar de tijdloze klassiekers zoals de Pornstar Martini, Cosmopolitan en Espresso Martini, of juist wilt genieten van unieke creaties van Jack’s Signatures, bij ons vind je het allemaal. Onze Jack’s Signatures zijn een eerbetoon aan de klassieke cocktailkunst, met een eigen twist die alleen hier te vinden is. Elk drankje is zorgvuldig samengesteld door ons getalenteerde team van mixologen, die constant op zoek zijn naar nieuwe smaakcombinaties en innovatieve benaderingen.

Gin Tonics & Aperitieven

Naast onze uitgebreide selectie cocktails bieden we ook een scala aan verfijnde gin-tonics en verleidelijke aperitieven aan. Elk drankje wordt bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten en met de grootste zorgvuldigheid geshaket of gestirrt, om ervoor te zorgen dat elke slok een onvergetelijke ervaring is.

Kom langs bij JackRabbit Cocktailbar Utrecht

Of je nu langskomt voor een ontspannen avond met vrienden, een romantische date of een speciale gelegenheid, onze cocktailbar biedt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke ervaring. Kom langs en ontdek zelf de magie van onze cocktails, bereid met passie en vakmanschap, en laat je verrassen door de smaken die wij te bieden hebben. Welkom bij JackRabbit cocktailbar Utrecht.

Ben je nieuwsgierig naar ons shared dining menu, onze lunchkaart of onze snackkaart? Of wil je ontdekken welke van onze verrukkelijke cocktails het beste samengaan met onze gerechten? Neem gerust een kijkje en laat je verleiden door de smaaksensaties die wij te bieden hebben. We kunnen niet wachten om je te laten genieten van de perfecte combinatie van heerlijk eten en verfijnde drankjes. Kom langs en laat je verrassen!