SHARED DINING UTRECHT

Welkom bij JackRabbit, dé bestemming voor een onvergetelijke culinaire ervaring in het hart van Utrecht! Wij zijn verheugd om ons unieke shared dining concept met u te delen, waarbij we een fusie van mediterrane en Aziatische smaken bieden in een comfortabele en gezellige setting.

Shared Dining

Bij JackRabbit draait alles om het delen van goede momenten en heerlijke gerechten met vrienden en familie. Ons menu is zorgvuldig samengesteld om u een smaakvolle reis te bezorgen, waarbij elke gang bestaat uit 2-3 gerechten per persoon. Dit betekent dat u kunt genieten van een breed scala aan smaken en texturen, terwijl u zich samen laat onderdompelen in de gezelligheid van onze ambiance.

Centrum Utrecht

Gelegen in het bruisende centrum van Utrecht, zijn we gemakkelijk bereikbaar en ideaal gepositioneerd voor iedereen die op zoek is naar de ultieme “shared dining Utrecht centrum” ervaring. Of u nu een intiem diner voor twee plant of een feestelijke avond met vrienden, JackRabbit biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Ambiance JackRabbit

Onze sfeervolle omgeving nodigt uit tot ontspannen gesprekken en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Terwijl u geniet van onze heerlijke gerechten, kunt u zich verheugen op het delen van smaken en verhalen met uw dierbaren, wat uw diner bij JackRabbit nog specialer maakt.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en te genieten van een heerlijke avond van shared dining bij JackRabbit. Laat ons uw smaakpapillen verwennen terwijl u zich onderdompelt in de warmte en gastvrijheid van ons restaurant. Tot snel!

Wilt u alvast de menukaart bekijken? Of ben je nieuwsgierig na onze cocktailkaart?

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten
All mentioned prices are subject to interim changes and typing errors

Voedselallergie? In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een medewerker. Wij helpen u graag!

Wil je meer weten over ons shared dining menu?

U kunt elke dag van de week langskomen op Neude 29, 3512 AE Utrecht. Maak online een reservering of bel ons op 030 – 231 71 47.

Wilt u reserveren of heeft u een vraag over marketing, evenementen of andere zaken? Mail: pr@thejackrabbit.nl of kom langs bij de JackRabbit, Neude 29, 3512 AE Utrecht.