GROEPSDINER IN UTRECHT BIJ JACKRABBIT

Wilt u met een groep dineren in Utrecht? Dan is JackRabbit hier de ideale locatie voor. JackRabbit biedt de ideale locatie voor een diner voor grote groepen. Of het nu gaat om een uitje met vrienden, een familiebijeenkomst of een zakelijk diner, wij zorgen ervoor dat uw ervaring onvergetelijk wordt.

Groepsmenu Shared Dining

In ons restaurant kan met een groep van maximaal dertien personen gedineerd worden. Bij JackRabbit begrijpen we hoe belangrijk het is om met een grote groep gezellig en comfortabel uit eten te gaan. Vanaf 10 personen werken wij met een groepsmenu. Ons concept is shared dining. Dit houdt in dat meerdere gerechten van de avondkaart in verschillende rondes op tafel komen om met elkaar te delen. Ons groepsmenu kost €41.50 per persoon zonder dessert en €45.50 per persoon met dessert.

Uiteten Met Een Groep In De Private Room 

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een groepsdiner in Utrecht? Bij JackRabbit hebben wij een sfeervolle private room waar u met maximaal 35 personen kunt dineren. Onze gezellige zaal biedt privacy en is perfect voor grote groepen die willen genieten van een heerlijk diner in een intieme setting.

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten
All mentioned prices are subject to interim changes and typing errors

Voedselallergie? In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een medewerker. Wij helpen u graag!

Wil jij meer weten of Jack's Cocktails? 

U kunt elke dag van de week langskomen op Neude 29, 3512 AE Utrecht. Maak online een reservering of bel ons op 030 – 231 71 47.

Wilt u reserveren of heeft u een vraag over marketing, evenementen of andere zaken? Mail: pr@thejackrabbit.nl of kom langs bij de JackRabbit, Neude 29, 3512 AE Utrecht.