Lunchen bij JackRabbit in Utrecht

Welkom bij Lunchen in Utrecht bij JackRabbit, waar culinaire verrassingen en onvergetelijke smaken samenkomen in het hart van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een gezonde maaltijd, een luxe traktatie of gewoonweg een lekkere maaltijd op een terras wilt nuttigen, JackRabbit heeft voor elk wat wils.

Gezond Genieten in Utrecht

Voor de gezondheidsbewuste fijnproevers biedt JackRabbit in Utrecht een scala aan opties. Van salades tot voedzame bowls gevuld met verse ingrediënten, JackRabbit is  toegewijd aan het serveren van smaakvolle en evenwichtige gerechten die zowel de smaakpapillen als het welzijn stimuleren.

Luxe Lunchen in het Hart van Utrecht

Ervaar de verfijning van een luxe lunchervaring in Utrecht. Laat je verwennen door culinaire hoogstandjes en een onberispelijke service terwijl je geniet van de prachtige omgeving van onze historische stad van Utrecht.

Verleidelijke opties bij JackRabbit in Utrecht Centrum

 JackRabbit heeft authentieke Italiaanse pizza’s tot verrukkelijke poke bowls, sappige sandwiches, verfrissende smoothies, verleidelijke cocktails en de beste koffie en gebak, JackRabbit heeft alles wat je hartje begeert.

Geniet van het Buitenleven op een Terras

Niets gaat boven het genot van een heerlijke maaltijd op een sfeervol terras in Utrecht. Laat de zon op je gezicht schijnen terwijl je geniet van de levendige sfeer en het prachtige uitzicht op ons mooie Neude. Laat je verwennen door culinaire hoogstandjes in de buitenlucht. In de zomer een heerlijk zonnig terras en in de winter een overdekt verwarmd terras zodat er altijd buiten genoten kan worden.

Wacht niet langer en laat je smaakpapillen verwennen tijdens een onvergetelijke lunchervaring bij JackRabbit in Utrecht! 

Ook nieuwsgierig naar onze cocktails, snacks en avondkaart?

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten
All mentioned prices are subject to interim changes and typing errors

Voedselallergie? In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een medewerker. Wij helpen u graag!

Wil je meer weten over lunchen bij JackRabbit?

U kunt elke dag van de week langskomen op Neude 29, 3512 AE Utrecht. Maak online een reservering of bel ons op 030 – 231 71 47.

Wilt u reserveren of heeft u een vraag over marketing, evenementen of andere zaken? Mail: pr@thejackrabbit.nl of kom langs bij de JackRabbit, Neude 29, 3512 AE Utrecht.